Empresa | Qui Som | Toni Planas | Pintor i Lacador Mallorca

Empresa


Empresa

-

A Pintures i Lacats Toni Planas oferim un servei de pintura i lacat de qualitat a Mallorca fomentant relacions de confiança amb els nostres clients; tant empreses com particulars. Portem més de 25 anys oferint serveis de pintura, amb una plantilla qualificada i un servei personalitzat i professional. Treballem a tota Mallorca, assessorant a particulars damunt les darreres tendències en pintura decorativa i col·laborant amb importants promotors, cadenes hoteleres o entitats bancàries. Disposem d’una flota pròpia de vehicles, una gran cabina per a lacats, elevadors (per a treballs fins a un màxim de 15 metres) i equipament per a realitzar altres treballs verticals o en altura.

Toni Planas - Equip
Toni Planas - Vehicles
Toni Planas - Elevador
Toni Planas - Fachada Taller

Seguretat

-

Tot el nostre personal disposa de la targeta professional de la construcció (TPC) i de la formació i equipació necessària per a la prevenció d’accidents. A més, estam inscrits a la associació de Pintors de Balears (APYBA) que acredita que complim tots els requisits de capacitat, qualitat i prevenció. La nostra empresa gestiona tots els seus residus amb l’empresa ADALMO, per tal de reduir l’impacte ambiental de la nostra activitat. A més, recomanam pintures al silicat i de baix impacte ecològic.

Instal·lacions

-

Disposam d’unes instal·lacions amb una superfície de 260 m2 al servei dels nostres clients.

Taller de poliment: Disposem de 43 metres de superfície per als treballs d’enmassilat i poliment.

Cabina de lacat: Disposam d’una cabina de 48 m2 per als nostres treballs de tintat i lacats proveïda de dos motors per a l’extracció dels gasos.

Càrrega-descàrrega: Tenim una zona 75 metres per a l’accés dels nostres vehicles per a la càrrega i descàrrega del material així com del seu estacionament.

Zona d’aixugat: 48 metres de superfície per a l’aixugat de portes, persianes i mobiliari per al seu posterior transport.

Maquinària

-

Tenim maquinària especialitzada en la projecció de productes a l’aigua com a protectors i esmalts densos, per projectar pintures plàstiques amb acabats sedosos molt fins, per als tints a l’aigua o al dissolvent i impregnants amb reguladors de gran precisió, per premsar envasos de pintura metàl·lics ja usats i per reciclar els dissolvents bruts per mitjà d’un serpentín que separa el dissolvent brut del net.

WAGNER: bomba pneumàtica per a acabats de laca, esmalts i protectors densos.

PREMSADORA: per a premsar envasos de pintura metàl·lics ja usats.

DISOLVENTS: recicla els disolvents bruts mitjançant un serpentí que separa el disolvent brut del net.

KARCHER: aigua a pressió controlada per netejar superfícies; pot tirar terra amb aigua per decapar ferros oxidats.

ESTACADORA AMB ASPIRACIÓ: escata tot tipus de superfícies eliminant tota la pols en suspensió mitjançant aspiració.


Col·laboracions

-

Aquests són alguns dels acords de col·laboració que tenim amb altres empreses i professionalsPaper Vinílic Glamora

 

Som instal·ladors oficials de Glamora, empresa italiana que dissenya i compta amb revestiments de vinil revolucionaris per a la decoració d’interiors. El valor creatiu i la versatilitat dels dissenys fan de Glamora la solució ideal per donar vida a noves identitats visuals per a locals comercials, o simplement afegir poesia als interiors de qualsevol habitatge particular.


Paper Vinílic Glamora


GMD Group

Col·laborem amb Rosario Ferraz propietària de GMD. Realitzen projectes de decoració a mida, des d’una habitació a tota una casa, adaptant-se al gust personal, pressupost i estil de vida del client.


GMD Group


Ziving Inca

Col·laboram amb Ziving Inca i oferim a tots els seus clients un descompte del 10% sobre els nostres pressupostos. A més, els nostres clients tenen automàticament un 5% de descompte sobre els serveis oferits pel centre dental.


Ziving Inca


DecoEvents by Fina

Entre els projectes que gestiona DecoEvents destaquen esdeveniments particulars -casaments, comunions, batejos, baby shower- i corporatius -presentacions de producte, brunch, coffee breaks-. En ells l’empresa s’encarrega de cercar els millors proveïdors per a l’esdeveniment com a finques, localitzacions, càtering, flors, invitacions, música, transport, etc. Fina crea, prepara i dóna seguiment a cada detall de l’esdeveniment perquè sigui una ocasió perfecta i inoblidable per a tots.


Ziving Inca

Residus

-

Safety Kleen

 

 

L’any passat un total de gairebé dues tones i mitja (2.469 quilos) van ser reciclats per la nostra empresa. Gestionem tots els nostres residus a través de l’empresa especialitzada SafetyKleen. Complim així al nivell més alt possible exigit per la Directiva Marc de Residus, contribuint al reciclatge i medi ambient.

Pots metàl·lics

992 quilos reciclats el 2016


Botes metálicos

Pots plàstics

935 quilos reciclats el 2016


Botes plásticos

Dissolvents

200 quilos reciclats el 2016


Disolventes

Paper de vidre

122 quilos reciclats el 2016


lijas

Pinzells i Brotxes

20 quilos reciclats el 2016


pinceles y brochas

Restos plàstics

200 quilos reciclats el 2016


restos plásticos